bezárás

Előkészítő tanfolyam

A Magyar Képzőművészeti Egyetem Regionális Tehetségkutató Programja (R.T.P.) felvételt hir

Letölthető jelentkezési lap
Zip archív állomány. Rtf (rich text) formátumú file-t tartalmaz.
Letölthető jelentkezési lap
Rtf (rich text)

A REGIONÁLIS TEHETSÉGKUTATÓ PROGRAM2003/2004. tanévi tervezett képzési rendje:

ELS? FÉLÉVI kurzus: 2003. október 6-december 12. /Részletes leírást lásd lent!/
A kurzus hallgatói -korlátozott számban- pályázhatnak a második félévi kurzuson történő részvételre, melyről programleírást és pályázati adatlapot 2003. november elején postázunk.

MÁSODIK FÉLÉVI kurzus: 2004. január - március.
A kurzus új hallgatókkal indul, de a helyek 30%-át biztosítjuk azok számára, akik az első félévi képzésben részt vettek, pályáznak a második félévre, valamint szakmai és emberi hozzáállásuk indokolja a továbbképzés lehetőségét.
A pályázati feltételeket tartalmazó részletes programleírást és pályázati adatlapot 2003. november elején postázzuk.

MÁSODIK FÉLÉVI "PLUSZ" kurzus: 2004. április -május.
A kurzuson történő részvételre -,melynek tanrendjébe tartozik egy művésztelepi gyakorlat is a Magyar Képzőművészeti Egyetem tihanyi művésztelepén- csak a Regionális Tehetségkutató Program első vagy második félévi kurzusain részt vett hallgatók jelentkezhetnek. Részükre programleírást és pályázati adatlapot 2004. március elején küldünk.
A Regionális Tehetségkutató Program kurzusain történő részvétel nem mentesít a felvételi vizsga követelményei alól.

Regionális Tehetségkutató Program felvételi előkészítő tanfolyama / 2003/2004. tanév, első félévi kurzus:

A képzés: 2003. október 6-december 12.között, hétfőtől péntekig naponta 15-19 óráig műtermi munka; fej és akt tanulmányrajzok készítése modell után; kreatív műtermi feladatok; műtermi konzultációk.

A képzés helye: a Magyar Képzőművészeti Egyetem 1087 Budapest, Stróbl Alajos u. 3. sz. alatti, modern, művészeti segédeszközökkel felszerelt tetőtéri műterme.

A tanfolyam díja: 84.000 Ft+Áfa/fő/kurzus (420 Ft+Áfa/óra), mely tartalmazza a képzés ill. a műtermi konzultációk, a modellek, valamint a műtermi munkához szükséges egyes művészeti segédanyagok költségeit.

Kollégiumi szállás: 2003. október 5-december 13. között /korlátozott számban vidéki, határon túli vagy külföldi jelentkezők igényelhetik/.
A kollégiumi szállás díja: 38.000 Ft+Áfa/fő/kurzus, azaz 47.500 Ft/fő/kurzus.
A szállás helye: a Magyar Képzőművészeti Egyetem 1087 Budapest, Stróbl Alajos u. 3. sz. alatti kollégium épülete.

Jelentkezési határidő: 2003. szeptember 19. a pontosan kitöltött pályázati adatlap és a hiánytalanul csatolt mellékletek -/1 db igazolványkép a pályázati adatlapra ragasztva, 1 db igazolványkép mellékelve, egy rövid önéletrajz, 1 db saját névre megcímzett és felbélyegzett válaszboríték/- Magyar Képzőművészeti Egyetemre történő visszaküldésével. Határidőn túl vagy hiányosan érkező pályázatokat nem veszünk figyelembe! /Kivétel igazolt postai késedelem./
Cím: Magyar Képzőművészeti Egyetem, Kácser László programvezető, 1062 Budapest, Andrássy út 69-71.
Tanfolyami díj 84.000 Ft+Áfa Ft/fő/kurzus) és kollégiumi díj 47.500 Ft/fő/kurzus) befizetésének határideje: 2003. október 4. a Magyar Képzőművészeti Egyetem Regionális Tehetségkutató Programja által küldött felvételi visszaigazoláshoz mellékelt csekkszelvényen, a Magyar Képzőművészeti Egyetem számlaszámára.

Kácser László
programvezető
egyetemi adjunktus