bezárás

MKE Regionális Tehetségkutató Programja

Elõkészítõ tanfolyam

A Magyar Képzőművészeti Egyetem Regionális Tehetségkutató Programja (R.T.P.) felvételt hirdet egyetemi felvételi elõkészítõ tanfolyamának elsõ félévi kurzusára a 2004/2005. tanévben.

A REGIONÁLIS TEHETSÉGKUTATÓ PROGRAM 2004/2005. tanévi tervezett képzési rendje:

ELSŐ FÉLÉVI kurzus: 2004. október 4-december 10. /Leírást lásd lent!/
A kurzus hallgatói -korlátozott számban- pályázhatnak a második félévi kurzuson történõ részvételre, melyrõl programleírást és pályázati adatlapot 2004. november elején postázunk.

MÁSODIK FÉLÉVI kurzus: 2004. január-március.
A kurzus új hallgatókkal indul, de a helyek 30%-át biztosítjuk azok számára, akik az elsõ félévi képzésben részt vettek, pályáznak a második félévre, valamint szakmai és emberi hozzáállásuk indokolja a továbbképzés lehetõségét.
A pályázati feltételeket tartalmazó részletes programleírást és pályázati adatlapot 2004. november elején postázzuk.

MÁSODIK FÉLÉVI "PLUSZ" kurzus: 2005. április-május.
A kurzuson történõ részvételre -,melynek tanrendjébe tartozik egy művésztelepi gyakorlat is a Magyar Képzõművészeti Egyetem tihanyi művésztelepén- elsõsorban a Regionális Tehetségkutató Program elsõ vagy második félévi kurzusain részt vett hallgatók jelentkezhetnek. Részükre programleírást és pályázati adatlapot 2005. március elején küldünk.
A Regionális Tehetségkutató Program kurzusain történõ részvétel nem mentesít a felvételi vizsga követelményei alól.

Regionális Tehetségkutató Program felvételi elõkészítõ tanfolyama 2004/2005. tanév, elsõ félévi kurzus:

A képzés: 2004. október 4-december 10. között, hétfõtõl péntekig naponta 15-19 óráig műtermi munka; fej és akt tanulmányrajzok készítése modell után; kreatív műtermi feladatok; műtermi konzultációk.

A képzés helye: a Magyar Képzõművészeti Egyetem 1087 Budapest, Stróbl Alajos u. 3. sz. alatti, modern, művészeti segédeszközökkel felszerelt tetõtéri műterme.

Kollégiumi szállás: 2004. október 3-december 11. között /korlátozott számban vidéki, határon túli vagy külföldi jelentkezõk igényelhetik/.

A szállás helye: a Magyar Képzõművészeti Egyetem 1087 Budapest, Stróbl Alajos u. 3. sz. alatti kollégium épülete.

Jelentkezés: a pontosan kitöltött pályázati adatlap és a hiánytalanul csatolt mellékletek Magyar Képzõművészeti Egyetemre történõ visszaküldésével /1 db igazolványkép a pályázati adatlapra ragasztva, 1 db igazolványkép mellékelve, egy rövid önéletrajz, 1 db saját névre megcímzett és felbélyegzett válaszboríték.

Cím: Magyar Képzõművészeti Egyetem, Kácser László programvezetõ, 1062 Budapest, Andrássy út 69-71.

Elõzetes jelentkezés és pályázati adatlap igénylés a e-mail címen, vagy a 06-20-9253-804 telefonszámon/üzenetrögzítõn.

Kácser László
programvezetõ
egyetemi adjunktus