bezárás

2007-2008. TANÉV, II. FÉLÉVI ELSŐ INTENZÍV FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ KURZUS


Részletes programleírás és jelentkezési adatlap igénylés a regionalis@hotmail.com e-mail címen.

A Magyar Képzőművészeti Egyetem Regionális Tehetségkutató Programja (R.T.P.) felvételt hirdet egyetemi felvételi előkészítő tanfolyamának II. félévi, első intenzív kurzusára a 2007/2008. tanévben.

Regionális Tehetségkutató Program felvételi előkészítő tanfolyama 2007/2008. tanév II. félévi, első intenzív kurzus:

A képzés: műtermi munka; fej és akt tanulmányrajzok készítése modell után; kreatív műtermi feladatok; műtermi konzultációk; művészeti anatómia és művészet elméleti előadások.
A képzés helye: a Magyar Képzőművészeti Egyetem 1087 Budapest, Stróbl Alajos u. 3. sz. alatti modern, művészeti segédeszközökkel felszerelt tetőtéri műterme.

Kollégiumi szállás: vidéki és határon túli jelentkezők részére.
A szállás helye: a Magyar Képzőművészeti Egyetem 1087 Budapest, Stróbl Alajos u. 3. sz. alatti kollégium épülete.

Jelentkezés: előzetesen a regionalis@hotmail.com e-mail címen, ill. a pontosan kitöltött jelentkezési adatlap és a hiánytalanul csatolt mellékletek -1 db igazolványkép a jelentkezési adatlapra ragasztva, 1 db igazolványkép mellékelve, egy rövid önéletrajz, 1 db saját névre megcímzett és felbélyegzett válaszboríték- Magyar Képzőművészeti Egyetemre történő visszaküldésével.

Cím: Magyar Képzőművészeti Egyetem, Kácser László programvezető, 1062 Budapest, Andrássy út 69-71.

Előzetes jelentkezés ill. részletes programleírás és jelentkezési adatlap igénylés a regionalis@hotmail.com e-mail címen.

Kácser László
programvezető
egyetemi adjunktus