bezárás

Carmen Würth Alapítvány levele az MKE rektorának

Tisztelt Rektor Úr!

Örömmel értesítem, hogy a XII. Országos Felsőoktatási Környezettudományi Diákkonferencia, amelyet Sopronban 2010. április 6-7. között tartottak és egy témakört a képzőművészetnek, szenteltek, eredményesen ért véget.
A konferencia az alapítványunk által szervezett „Képzőművészetek és a Környezet” című szekcióban 7 egyetem illetve főiskola 79 hallgatója 107 pályamunkával vett részt.
A lelkiismeretes munkát végző zsűri és annak elnöke Mészáros György, a Nyugat-Magyarországi Egyetem Alkalmazott Művészet Intézet igazgatója külön hangsúlyozta, hogy a Képzőművészeti Egyetem hallgatóinak munkái kiemelkedő színvonalat képviseltek. Ennek tudható be, hogy 16 díjból az első 3 díjat és további 7 díjat a Képzőművészeti Egyetem hallgatói nyertek el.
Minden, résztvevő hallgató elismerő oklevelet és a diákkonferencia programját, előadások összefoglalóit és a kiállításon résztvevő hallgatók, és felkészítő tanáraik neveit valamint a kiállított munkáik címét tartalmazó "konferencia - kötetet - " kapnak.
Kedves rektor úr, akkor amikor szívből gratulálok az egyetem hallgatói által elért sikerekhez külön megszeretném köszönni az Ön személyes segítségét.
Kérem tolmácsolja köszönetemet a pályázaton résztvevő hallgatóknak, felkészítő tanárainak, külön is Molnár Kálmán tanár úrnak a sokirányú segítségéért.
Gratulálok a nyerteseknek és további sikereket eredményes munkát kívánok valamennyi résztvevőnek.

Segítségét még egyszer megköszönve tisztelettel köszönöm.

Dr. Kun Pál
Alapítvány elnöke