bezárás

Carmen Würth Alapítvány levele az MKE rektorának

Tisztelt Rektor Úr!

Örömmel értesítem, hogy a XIII. Országos Felsőoktatási Környezettudományi Diákkonferencia, amelyet Veszprémben 2012. április 6-7. között tartottak és amelyen egy témakört a képzőművészetnek szenteltek, eredményesen véget ért.
A konferencián az alapítványunk által szervezett „Képzőművészetek és a Környezet” című szekcióban 6 egyetem, illetve főiskola 82 hallgatója, 116 pályamunkával vett részt. Legnagyobb  számmal és legtöbb alkotással a Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatói szerepeltek.
A lelkiismeretes munkát végző zsűri külön hangsúlyozta, hogy a Képzőművészeti Egyetem hallgatóinak munkái kiemelkedő színvonalat képviseltek. Ennek tudható be, hogy a 11 db pénzzel jutalmazott pályamunkából 10-et a Képzőművészeti Egyetem hallgatói nyertek el, ezen kívül 15 hallgató kapott "dicsérő oklevelet".

Kedves Rektor Úr, akkor amikor szívből gratulálok az egyetem hallgatói által elért sikerekhez, külön is megköszönöm az Ön személyes segítségét.
Kérem tolmácsolja köszönetemet a pályázaton résztvevő hallgatóknak, a felkészítő tanároknak, külön is Molnár Kálmán és Felsmann Tamás tanár uraknak a sokirányú segítségükért.
Gratulálok a nyerteseknek és további sikereket eredményes munkát kívánok valamennyi résztvevőnek.

Gratulálunk a nyerteseknek és további sikereket és eredményes m unkát kívánunk valamennyi résztvevőnek.

Tisztelettel köszöntöm

Dr. Kun Pál
Alapítvány elnöke